Tysk

Kom godt i gang i tysk

Post by
Marcus Hemmingsen
Kom godt i gang i tysk

Nedenfor kan du læse om alle vores muligheder i tysk – og udover dette kan vi i høj grad anbefale dig følgende guides ift. at komme godt fra start med din brug af Minlæring i din tyskundervisning:

Digitale grammatikker

Arbejd med det tyske sprog i hundredvis af interaktive øvelser, der stilladserer arbejdet med tysk sprog og grammatik med støtte og fif undervejs. TYSKGRAM Basis er et populært og moderne læremiddel målrettet tysk på B-niveau, der præsenterer den tyske grammatik i korte forklaringer og animerede videoer. Udover TYSKGRAM Basis har I også adgang til TYSKGRAM Grundforløb - en komprimeret grammatik til grundforløbet og C-niveau. Har I A-niveaus hold kan I i 3. g beytte jer af vores grammatik TYSKGRAM.

Læs mere om de konkrete grammatikker, progressionsplaner og find inspiration til anvendelsen i din undervisning:

Guide til TYSKGRAM Basis - Grammatik til B-niveau
Guide til TYSKGRAM Grundforløb - Grammatik til grundforløbet (C-niveau)
Guide til TYSKGRAM - Grammatik til A-niveau (3. g)

Selvrettende digitale eksamensopgaver

Under punktet Opgavesæt har I adgang til digitale eksamensopgaver baseret på tidligere års officielle eksamenssæt. Eksamensopgaverne er forsynet med løsningsforslag og fif, så eleverne får støtte og hjælp undervejs. Du kan dog også slå feedbacken fra og bruge dem som skriftlige afleveringer eller tests. Dertil indeholder alle nye eksamensopgaver også et oplæg til den skriftlige del, så du kan benytte begge dele som en aflevering eller test.

Gå til eksamensopgaverne i tysk

Screeninger til tysk

Tildel en målrettet screening tl dine elever for at evaluere deres sproglige færdigheder i tysk. Screeningerne tester i sprogbrug, grammatik, læsehastighed, læseforståelse, lytte og lytteforståelse samt ordforråd. Både dig og eleverne selv får et brugbart overblik over styrker og svagheder.

Gå til screeningerne i tysk
Guide til oprettelse af screeninger