Engelsk

Kom godt i gang i engelsk

Post by
Marcus Hemmingsen
Kom godt i gang i engelsk

Nedenfor kan du læse om alle vores muligheder i engelsk – og udover dette kan vi i høj grad anbefale dig følgende guides ift. at komme godt fra start med din brug af Minlæring i din engelskundervisning:

Digitale grammatikker

Arbejd med funktionel grammatik i knap 1.000 interaktive øvelser med dine elever. Med ENGRAM, ENGRAM Basis og ENGRAM Grundforløb får du adgang til komplette grammatikker målrettet de respektive niveauer indeholdende al den nødvendige teori, selvrettende og interaktive øvelser samt animerede læringsvideoer.

Læs mere om vores konkrete grammatikker, progressionsplaner og find inspiration til anvendelsen i din undervisning:

Guide til ENGRAM (C til A-niveu)
Guide til ENGRAM Basis (B-niveau)
Guide til ENGRAM Grundforløb (målrettet grundforløbet og C-niveau)

Alt til skriftlighed, analyse og den skriftlige eksamen

Med læremidlet Do it, write! har I adgang til en komplet grundbog, der samler alt til arbejdet med skriftlighed, analyse og den skriftlige eksamen i engelsk. Al teori erformidlet i et kortfattet, lettilgængeligt og elevrettet sprog og er understøttet af talrige autentiske teksteksempler, forklarende læringsvideoer og varierede interaktive øvelser.

Læs om vores udgaver af Do it, write! til henholdsvis STX og HF samt HHX, HTX og EUX:

Guide til Do it, write! til STX og HF
Guide til Do it, write! til HHX, EUX HTX

Selvrettende digitale eksamensopgaver

Under punktet Opgavesæt har I adgang til digitale eksamensopgaver baseret på tidligere års officielle eksamenssæt. Eksamensopgaverne er forsynet med løsningsforslag og fif, så eleverne får støtte og hjælp undervejs. Du kan dog også slå feedbacken fra og bruge dem som skriftlige afleveringer eller tests. Dertil indeholder alle nye eksamensopgaver også et oplæg til den skriftlige del, så du kan benytte begge dele som en aflevering eller test.

Gå til eksamensopgaverne i engelsk
Guide til karaktergivning med eksamensopgaver

Screeninger til engelsk

Giv dine elever en målrettet screening for at evaluere elevernes sprogligefærdigheder. Screeningerne tester retstavning, læsning og forståelse (herunder læsehastighed) samt sprogbrug med nedslag i vigtige grammatiske emner. Både du som underviser og og eleverne et simpelt overblik over styrker og svagheder.

Guide til screeningerne i engelsk
Guide til oprettelse af screeninger