Dansk

Kom godt i gang i dansk

Post by
Marcus Hemmingsen
Kom godt i gang i dansk

Nedenfor kan du læse om alle vores muligheder i dansk – og udover dette kan vi i høj grad anbefale dig følgende guides ift. at komme godt fra start med din brug af Minlæring i din danskundervisning:

Alt til skriftlighed, analyse og den skriftlige eksamen

Med vores digitale læremiddel God stil kan eleverne arbejde med skriftlighed og tekstanalyse i fire emnesøjler: Skriveværksted, Fiktion, Ikke-fiktion og Eksamen. Læremidlet indeholder dækkende teori, der er formidlet i et lettilgængeligt, elevrettet sprog, og teorien understøttes af autentiske teksteksempler, forklarende videoer og varierede interaktive øvelser. Elevernes arbejde med øvelserne stilladseres af pædagogisk feedback i form af svarvejledninger og løsningsforslag, og øvelserne til alle kapitler er opbygget med progression ift. sværhedsgrad.

Læs om vores udgaver af God stil til henholdsvis STX og HF samt HHX, HTX og EUX:

Guide til God stil målrettet STX og HF
Guide til God stil målrettet HHX, EUX HTX

Screeninger til dansk

Brug vores selvrettende screening målrettet læsevejledningen i dansk til at evaluere elevernes sproglige færdigheder. Screeningerne tester retstavning (orddiktat), ordgenkendelse, vrøvleord, ordadskillelse, tegnsætning, tekstkoheræns, ordforråd samt sprogbrug med nedslag i udvalgte grammatiske emner. Både du som underviser og eleverne får et komplet indblik i styrker og svagheder.


Guide til screeningen i læsevejledningen
Guide til oprettelse af screeninger