Adaptiv træning

Marcus Hemmingsen
Adaptiv træning

I forlængelse af guiden om at oprette lektier kan du her læse om den adaptive træning, som også skal oprettes som en lektie.

Opret en adaptivtræning til det ønskede fag. Her skal du blot vælge, hvilke emner eleverne skalarbejde med.

Sæt blot kryds udfor de ønskede emner og klik ’Næste’.

Nu skal du blotvælge, hvor lang tid eleverne skal arbejde. Eleverne skal aktivt arbejde indenfor den valgte tid. Eleverne kan sætte træningen på pause, hvis de vilfortsætte en senere.

TIP. Hvis du ønsker at afvikle træningen iklassen og ikke ønsker, at eleverne skal kunne sætte på pause, kan du slå dettefra under ”Nørdede indstillinger”.

Du er nu klar tilat frigive den adaptive træning til dine elever. Klik på ’Opret’.

Eleverne kan nuse den adaptive træning på deres respektive forsider, og de kan startetræningen. Vi vil altid starte med at give eleverne et par øvelser i et niveau,der er lige lidt under deres forventede niveau. Hvis det fx er en 2.g-klasse,der træner, vil den første opgave være på 1.g-niveau.

Inden for denvalgte tid vil eleverne derefter få sværere øvelser, hvis de klarer sig godt,og lettere øvelser, hvis de klarer sig mindre godt.

TIP. Eleverne kan altid klikke på ”Seforklaring” i toppen af siden for at læse/se video om det grammatiske område,de arbejder med. På den måde kan de hurtigt genopfriske reglerne for det emne,de arbejder med.

Når træningen er afsluttet

Du kan følge medi elevernes resultater live, og du kan følge op på arbejdet, når træningen erslut. Vi plotter elevernes svar ind i et skema, så du nemt kan se, hvordan dehar arbejdet i den valgte tid. Du kan også klikke dig ind på hver prik iskemaet for at se hver elevs helt konkrete svar til øvelserne.