Cookiepolitik

Opdateret 2 måneder siden

Vores hjemmeside www.minlaering.dk bruger cookies. Cookies bruges på stort set alle hjemmesider, og i nogle tilfælde er cookies helt nødvendige for at en hjemmeside kan fungere.

Hvad er en cookie?
Cookies er små tekstfiler, som bruges på stort set alle hjemmesider. De er ikke farlige og kan ikke indeholde virus, men bruges primært til at få en hjemmeside til at fungere mere effektivt, så fx data ikke skal indlæses hver gang, du indlæser en side, men gemmes i din browser.

Cookies kan ikke bruges til at udtrække personoplysninger. Det altså ikke muligt ud fra cookies at se, hvem du er, hvad du hedder eller lignende.

Minlæring bruger bl.a. cookies for at forbedre din oplevelse af at bruge siden eller til anonym statistik om brug af siden. For at tillade cookies kræver vi dit samtykke. Samtykket gemmes i op til 3 år. Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke.

Cookies reguleres af cookiebekendtgørelsen.

Slå cookies på denne hjemmeside til og fra
Vores hjemmeside bruger cookies til at få siden til at fungere ordentligt og til at analysere vores trafik. I den forbindelse deles vores data med de partnere, der fremgår af oversigten nedenfor. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside.

Cookiebekendtgørelsen fastslår, at vi må gemme cookies på din enhed, såfremt det er nødvendigt for at sikre leveringen af den  tjeneste, du har anmodet om. For andre formål skal vi indhente dit samtykke.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke, og dit samtykke gælder kun for www.minlaering.dk. Hvis du ikke ønsker, at vi lagrer cookies på din enhed, kan du helt blokere dem. Du kan se en letforståelig guide til dette her.

Ligesom anden data på Minlæring lagres cookies kun i den periode, de er nødvendige for at leve op til formålet, dvs. levere den tjeneste, du har anmodet om. Du kan få meget mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler dine persondata i vores persondatapolitik.

Oversigt over cookies
Følgende cookiedeklaration er senest opdateret 18. december 2019.

Nødvendige (3)
Nødvendige cookies er funktionelle cookies, der gør hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner. Hjemmesiden fungerer ikke, hvis de ikke tages i brug 1234.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_usrp_lq Minlæring

Spare indlæsningstid ved at gemme login og tidligere indlæst data i sessionen

1 år http cookie
_laravel_session Minlæring

Gemmer inputdata fra fx skrivefelter, besvarelser eller lignende for at spare indlæsningstid

2 timer session cookie
_ga Typography Gemme skrifttypen, så den ikke skal indlæses ved sideskift 3 år http cookie

Statistik (5)
Cookies til brug for statistik hjælper med at analysere hjemmesidens trafik, og hvordan brugerne interagerer med hjemmesiden. Oplysningerne til grund for analyserapporterne er anonyme.

Navn Udbyder Formål Udløb Type
_ga Google

Registrering til brug for statistik for brugerens brug af siden

2 år http cookie
_gat

Google

Bruges af Google Analytics til at få oplysninger om hastigheden på forespørgsler til serveren

1 dag session cookie
_gid Google

Registrering til brug for statistik for brugerens brug af siden

1 dag http cookie
_gads

Google
DoubleClick

Registrering til brug hos Google Tag Manager, hvis den besøgende besøger Minlæring fra Googles søgemaskine

1 år http cookie
_fbp Google

Bruges til at følge realtidsinteraktion hos brugere

3 mdr. http cookie