Lad eleverne se, hvordan de har klaret sig

Opdateret 2 måneder siden

Når dine elever arbejder med screeningen, kan de ikke se, om de svarer rigtigt eller forkert (i modsætning til Minlærings øvrige øvelser). Du kan synliggøre elevernes resultater via siden "Mine screeninger" (hvor du aflæser elevernes resultater). Find den screening, du har oprettet og åbn screeningsrapporten ved at klikke på kortet.

Under fanen "Rediger" kan du vælge at slå "point" og "svarvejledninger" til ved at sørge for, at der er et grønt flueben ud for dem: