Forlæng tid

Skrevet af Minlæring
Opdateret 1 måned siden

Det kan nogle gange været nødvendigt at give elever mere tid i en screening. Det kunne fx være, hvis der opstod tekniske vanskeligheder, eller hvis elever var fraværende til screeningen.

Frem for at oprette en ny screening til eleverne, er det smartere blot at forlænge tiden, så du har alle resultaterne samlet i én screening.

Forlæng tid
Åbn din screening via "Mine screeninger" på din screeningsside (klik på dit navn i højre hjørne og vælg "Screeninger").

Vælg nu "Rediger" og vælg et nyt start- og sluttidspunkt og klik "Gem":

Eleverne kan nu løse screeningen i det nye valgte tidsrum.

Bemærk, at afleveringsfristen (sluttidspunktet) står først! Vælg først et nyt sluttidspunkt (afleveringsfrist), så et starttidspunkt (offentliggørelse).