Forlæng tid

Skrevet af Minlæring
Opdateret 2 år siden

Det kan nogle gange været nødvendigt at give elever mere tid i en screening. Det kunne fx være, hvis der opstod tekniske vanskeligheder, eller hvis elever var fraværende til screeningen.

Frem for at oprette en ny screening til eleverne, er det smartere blot at forlænge tiden, så du har alle resultaterne samlet i én screening.

Forlæng tid
Åbn din screening via "Mine screeninger" på din screeningsside.

Vælg nu "Indstillinger" og tilføj en "Forlæng tid" ved at klikke på + under "Forlæng tid".

Du kan nu sætte et unikt start- og sluttidspunkt for en eller flere elever. På den måde kan kun de valgte elever løse screeningen i tidsrummet valgt under "Forlæng tid".