Kan vi hjælpe med noget?

Afslut screening (og afslut før tid)

Skrevet af Minlæring
Opdateret 2 dage siden

Når en screening er gennemført og afsluttet på Minlæring, kan eleverne ikke længere se eller arbejde med screeningen. De kan først igen tilgå screeningen, når du har frigivet Minlærings feedback til dem.

Eleverne kan dog også afslutte en screening før tiden udløber. Dermed er de også låst ude, indtil du frigiver feedback til dem.

Genåbn screening
Hvis en elev ved en fejl har afsluttet screeningen, kan du som lærer genåbne screeningen. Find blot eleven under listen over "Afleverede" screeninger og klik på "Genåbn"-ikonet som vist på billedet herunder. Derefter kan eleven igen arbejde med screeningen, indtil screeningen udløber:

Du kan altid følge med i, hvilke elever der har afsluttet en screening under fanen "Afleveret".

Fik du svar på det du søgte?