Kan vi hjælpe med noget?

Køb adgang

Skrevet af Minlæring
Opdateret 1 år siden

I kan på Minlæring abonnere på udvalgte bøger, screeninger eller det digitale retteprogram Fejlretter, eller I kan vælge at abonnere på fagpakker til de enkelte eller vores samlede sprogpakke (billigst per fag). 

Kontakt Marcus på mh@minlaering.dk for at købe adgang eller ring på 50 59 88 20.

Samlet sprogpakke

Minlærings samlede sprogpakke dækker over ubegrænset adgang til grammatikker, eksamensopgaver, screeninger samt det digitale retteprogram Fejlretter i fagene engelsk, tysk, spansk, fransk, italiensk, dansk og AP.

Denne løsning er en flat-rate-løsning, som tager afsæt i skolens samlede antal elever med en pris fra 50 kr. per elev/år

Fagpakker

Minlærings fagpakker er den komplette oplevelse med adgang til grammatikker, eksamensopgaver samt screeningsmateriale og adgang til det digitale retteprogram Fejlretter.

Priserne er per fag.

1 - 99 licenser: 45 kr. pr. licens
100 - 399 licenser: 40 kr. pr. licens
400+: 35 kr. pr. licens

Digitale bøger

Ønsker du kun adgang til udvalgte digitale læremidler fra Minlæring, kan de enkelte digitale bøger købes enkeltvis nedenfor. Adgangen gælder et skoleår.

1 - 99 licenser: 35 kr. pr. licens
100 - 399 licenser: 30 kr. pr. licens
400+: 25 kr. pr. licens

Screeninger

Minlærings screeninger giver dig et komplet screeningsværktøj til ungdomsuddannelserne. Screeningerne er målrettet hvert fag og indeholder omfattende start-, midtvejs- og slutscreeninger.

Screening i et skoleår: 20 kr. pr. licens

Fejlretter

Med det digitale retteprogram Fejlretter får du en hjælp til at systematisere din feedback i Word. Indsæt kommentarer med tekst eller giv mundtlig feedback med lyd.

Adgang (kun undervisere): 320 kr. pr. licens

Kontakt os på tlf. 50 59 88 20 eller på mailen info@minlaering.dk for at høre nærmere.

Fik du svar på det du søgte?