Skjul formateringsmærker og skjulte tegn

Skjul specielle formateringsmærker fra dine kommentarer
Skrevet af Minlæring
Opdateret 2 år siden

Hvis dine kommentarer indeholder mærkværdige tegn og symboler ala følgende billede, kan denne guide hjælpe dig:

Det kan skyldes to ting. Enten er det, at du har slået visning af "skjulte formateringsmærker" til, eller at du har slået skjulte tegn til.

1. Slå skjulte formateringsmærker fra

2. Slå skjulte tegn fra

På PC:

Vælg "Filer" i topmenuen og vælg så "Indstillinger" og sørg nu for at fluebenene er fravalgt ud for "Skjult tekst" og "Vis alle formateringsmærker":

På Mac

Vælg "Word" i topmenuen og vælg så "Indstillinger". Under "Vis" skal du sørge for, at der er fravalgt flueben ud for "Skjult tekst".