Sådan vises din lærers feedback korrekt i Word

Guide til elever
Skrevet af Minlæring
Opdateret 2 år siden

Når du skal se din lærers feedback og rettelser i Word, kan det nogle gange kræve, at du hurtigt ændrer et par indstillinger, for at du kan se det hele korrekt. Det tager kun få sekunder! Se de relevante videoer og guides herunder afhængig af, om du bruger PC eller Mac.

Mac - Word 2016
Hvis du bruger Mac, skal du i Word gå ind under fanen "Gennemse" og her sikre dig, at du har sat Word til "Endeligt dokument med ændringer" og "Vis kun kommentarer og formatering i bobler", som vist nedenfor.

Du kan også se en hurtig guide i videoen nedenfor:

PC - Word 2016
På din PC i Word 2016 skal du åbne din skriftlige aflevering i Word og her sikrer dig, at du under fanen "Gennemse" har valgt "Alle markeringer", og at du har valgt "Vis kun kommentarer og formatering i bobler" som vist herunder:

Du kan også se en hurtig guide i videoen nedenfor:

PC - Word 2007
Åbn din skriftlige aflevering i Word og klik dig ind på fanen "Gennemse".

Du skal nu sikre dig, at du har valgt "Endelig dokument med ændringer", og at du under knappen "Bobler" har valgt "Vis kun kommentarer og formatering i bobler" som vist på billedet nedenfor.