Brug af moderne kommentarer

Undgå problem med "Manglende indhold"
Opdateret 1 år siden

Med en nylig opdatering af Word er kommentarerne blevet ændret til såkaldte "moderne kommentarer". Det betyder desværre, at en hel del funktionalitet er blevet fjernet. Derfor vil du opleve, at kommentarer indsat med Fejlretter får informationsteksten "Manglende indhold":

Det har sådan set ingen betydning, da dine elever ikke kan se informationsteksten, når du afleverer den til dem. Men det kan selvfølgelig være forstyrrende for dig selv i arbejdet med at give feedback. Derfor kan du løse problemet ved at ændre indstillingerne i Word, så du ikke gør brug af disse "Moderne kommentarer".

Sådan gør du:

For PC: Åbn Word og gå til "Filer" => "Indstillinger" => "Generelt".

For Mac: Åbn Word og klik på Word toppen => "Indstillinger" => "Generelt".

Fjern fluebenet ud for "Aktivér moderne kommentarer":

Fremover vil du ikke få fejlen om "Manglende indhold". Bemærk dog, at første gang du ændrer denne indstilling, kan det være nødvendigt at genstarte Word, før det slår igennem.