Kom godt i gang på 5 minutter

Skrevet af Minlæring
Opdateret 2 år siden

Vi har forsøgt at gøre det nemt at komme i gang med Minlæring, så dine elever hurtigt kan kaste sig over grammatikken.

1. Log ind
For at kunne gøre brug af Minlæring skal du først logge på! Som abonnent kan du logge på med dit UNI-Login. Du har dog også modtaget et ekstra login på din mail, så du kan logge på med din mail og et tilsendt kodeord. Dette login kan du bruge i tilfælde af, at UNI-Login ikke skulle virke.

2. Opret dit første hold
Du er nu logget ind, og du er klar til at oprette dit første hold. Det gør du ved at klikke på dit navn i øverste højre hjørne af topmenuen, hvorefter du vælger ”Administration”.

Klik nu på ”Opret nyt hold”. Du vil nu blive guidet igennem de nødvendige trin for oprettelse af hold. Det indebærer eksempelvis, at du giver holdet et navn, vælger hvilke læremidler eleverne skal have adgang til, og om du foretrækker at præsentere grammatik-betegnelser på dansk eller latin.

TIP.  UNI-Login eller holdkode?
Du kan vælge at tilmelde eleverne med UNI-Login eller holdkode.Vi anbefaler altid UNI-Login, da det er nemmest. Men det kræver, at Minlæring har en dataaftale med din skole. Hvis ikke din skole har en sådan dataaftale, kan du dog i stedet blot tilmelde eleverne med en holdkode. Resultatet vil i sidste ende være det samme. Vælger du oprettelse via holdkode, skal eleverne selv oprette sig. Det gør de ved, at du giver dem holdkoden, som de skal bruge for at kunne oprette sig.

3. Installér det digitale retteprogram Fejlretter
For at få det fulde udbytte af Minlæring bør du installere det digitale retteprogram Fejlretter.

For at få adgang til Fejlretter skal du blot installere programmetén gang. Efter installationen har du altid adgang til Fejlretter i dit rettearbejde, og det vil automatisk indlæses, når du åbner elevernes skriftlige afleveringer i Word.

Bruger du Word 2016 (Offce 365), skal du åbne dit Word (dvs. åbne et tomt dokument). Vælg nu fanen ”Indsæt”. Klik på ”Butik” og find Fejlretter i Microsofts Butik. Klik på ”Tilføj”, når du har fundet Fejlretter. Fejlretter vil nu være en del af dine tilføjelsesprogrammer i Word. Første gang du åbner Fejlretter i dit Word, skal du logge ind. Brug adgangsoplysningerne, du fik tilsendt (mail og kodeord), da du blev oprettet på Minlæring.

Bruger du Word 2013, 2011 eller ældre, kan du finde hjælp her.

Du er nu klar til at tage alle fordele og muligheder i brug, og dine elever kan arbejde med grammatikken, løse øvelser, se videoer mv.

God fornøjelse!

Fik du svar på det du søgte?