[Til gammel udgave af Fejlretter] Hvis Fejlretter er forsvundet fra Word

Skrevet af Minlæring
Opdateret 3 år siden

Fejlretter kan forsvinde, hvis Word afsluttes uventet. Dermed deaktiverer Word Fejlretter, så fanen ”Fejlretter” ikke er at finde i dit Word.

Forsvundet fra din PC.

Du kan heldigvis ganske hurtigt genaktivere Fejlretter.

I Word 2007 eller ældre skal du åbne ”Word-indstillinger” i menuen, som åbnes ved at klikke i øverste venstre hjørne af dit Word.

I Word 2010 eller nyere skal du klikke på ”Filer” i øverste venstre hjørne og derefter vælge ”Indstillinger”.

Et vindue vil nu åbnes, hvor du kan vælge ”Tilføjelsesprogrammer” i menuen til venstre.

Du vil sikkert se, at Fejlretter er placeret i listen over ”Inaktive” eller ”Deaktiverede” tilføjelsesprogrammer.

Klik på ”Udfør…” ud for ”Administrer” og i fold-ud-menuen skal du sørge for, at der står ”COM-tilføjelsesprogrammer”.

Et nyt vindue vil nu åbnes, og du skal i dette vindue sørge for, at der er sat et flueben ud for Fejlretter.

Sæt et flueben ud for Fejlretter og klik OK.

Det kan være nødvendigt at genstarte Word (luk Word og åbn programmet igen), førend programmet er genaktiveret.

Hvis ikke dette hjælper, kan du tage fat i os direkte på [email protected] eller på tlf. 60 15 74 90. Vi står klar til at hjælpe dig - tøv ikke med at tage fat i os.