Sortér knapper alfabetisk eller efter farve

Sådan kan du automatisk få sorteret dine retteknapper
Skrevet af Minlæring
Opdateret 10 måneder siden

Du kan bede Fejlretter om at få sorteret alle dine retteknapper enten alfabetisk eller efter farve.

Åbn "Indstillinger" ved at klikke på tandhjulet i nederste venstre hjørne:

Du kan nu vælge enten knappen "Sortér alfabetisk" eller "Sortér efter farve":

Dine retteknapper vil derefter være sorteret.

Du kan også manuelt flytte rundt på rækkefølgen af dine knapper. Tag blot fat i en knap under "Indstillinger" ved at holde venstre museklik nede og giv slip, dér hvor du gerne vil have knappen til at være placeret.