Opsætning af Teamviewer

Sådan kan du få fjernstyret hjælp via Teamviewer
Skrevet af Minlæring
Opdateret 3 år siden

For at give Minlærings supportere mulighed for at hjælpe dig ved at fjernstyre din computer, kan du bruge Teamviewer.

Besøg Teamviewer.dk og klik på "Gratis download" for at hente og installere programmet:

Når du har hentet og installeret Teamviewer, skal du åbne programmet og dele dit ID og kode med den Minlæring-supporter, du får hjælp af:

Vi kan kun fjernstyre din computer i den session, du giver os adgang til. Når sessionen er overstået ændres din kode automatisk.