Installation af Fejlretter

Tilføj Fejlretter i dit Word (PC og Mac)
Skrevet af Minlæring
Opdateret 3 år siden

I Word 2016 (Office 2016 eller Office 365)

Åbn dit Word og klik på fanen "Indsæt". Åbn nu Butik (Microsoft Store) og find Fejlretter. Når du har fundet Fejlretter i butikken, tilføjer du blot programmet, og du har derefter adgang til programmet.

Når Fejlretter er tilføjet dit Word, skal du, første gang du bruger det, aktivere programmet. Til dette skal du blot bruge dit login til Minlæring.

NB. Vi anbefaler, at man som minimum bruger Windows 10 version 1903 eller nyere for at få det fulde udbytte af Fejlretter.

Ældre udgaver af Word på PC (2007, 2010, 2013)
Bruger du en ældre udgave af Word, kan du installere Fejlretter til din PC på følgende måde:

1. Hent programmet
Start med at hente programmet ned på din PC. Det gør du ved at klikke her.
Hent programmet ned på din computer.

2. Installer programmet
Når du har hentet programmet, skal du åbne den hentede fil for at starte installationen. Luk Word, inden du starter installationen.

Installationen startes, og du skal blot følge installationens guide for at gennemføre installationen.

TIP. En særlig god måde at installere Fejlretter på er ved at højreklikke på Fejlretter-filen og vælge "Kør som administrator" frem for blot at dobbeltklikke/køre Fejlretter-installationen. Se billedet nedenfor.

Installationen kan tage op til flere minutter. Når installationen er færdig, får du besked herom, og du kan med det samme åbne Word og se, at Fejlretter er tilføjet som en ny fane i dit Words menubjælke (i toppen af programmet).

3. Aktivering af programmet
Når programmet er installeret, finder du Fejlretter i Word. Første gang du åbner Fejlretter skal programmet aktiveres. Dette gøres ved at bruge din mail og den aktiveringsnøgle, du har modtaget på din mail. Hvis du ikke har en sådan nogle, så tag fat i os, så får du en nøgle tilsendt med det samme.

Særlig installation
For en særlig installation efter aftale med Minlærings support kan denne installationsfil benyttes.