Import / Eksport af retteknapper

Sådan deler du dine retteknapper med dine kolleger
Skrevet af Minlæring
Opdateret 3 år siden

Hvis du ønsker at dele dine retteknapper med en kollega, eller hvis du har modtaget en fil med retteknapper fra en kollega kan du her lære, hvordan du importerer og eksporterer filen med retteknapper.

Eksport af retteknapper

Klik på "Indstillinger" i højre hjørne af Fejlretter og vælg fanen "Eksport". Sæt flueben ud for de lister, du ønsker at eksportere og klik så på "Eksportér".

Du kan nu gemme en fil (.json) med retteknapperne på din computer, som du så kan sende til dine kolleger. Når de har modtaget filen, skal de importere retteknapperne.

Import af retteknapper

Klik på "Indstillinger" i højre hjørne af Fejlretter og vælg fanen "Import". Åbn den fil, du ønsker at , du ønsker at eksportere og klik så på "Importér".