Sletning af hold

Skrevet af Minlæring
Opdateret 2 måneder siden

Når man sletter et hold, afkobler man blot holdet på sin profil. Derfor bør man som underviser altid slette de hold, man ikke længere er tilknyttet, også selvom at holdene stadig er aktive på skolen, men hos en anden underviser.

1. Klik på Hold i menuen for oven og klik på det relevante hold.

2. Klik på Indstillinger og vælg i bunden af siden Slet holdet. Herefter er holdet afkoblet din profil 🤓

Fik du svar på det du søgte?