Oprettelse af hold via holdkode

Opdateret 1 år siden

Ved oprettelse af hold via Holdkode, kan eleverne på egen hånd tilmelde sig holdet enten via deres UNI-login eller email.

1. Klik på Hold i menuen for oven og klik på + (opret et hold)

2. Udfyld oplysningerne om dit hold og klik Videre i bunden. Vælg hernæst de fag, du skal anvende med holdet og klik Videre i bunden.

3.
Klik nu på metoden for Holdkode.

4.
Holdet er nu oprettet, og du får nu adgang til et link, som du skal kopiere og dele med eleverne på holdet (eleverne skal kun bruge linket til at oprette sig).

Sådan gør dine elever:

1. Eleverne skal klikke på oprettelseslinket.

2. Holdkoden er automatisk udfyldt, og eleverne skal blot klikke sig videre og oprette sig selv via uni-login eller via email ved at indtaste de fornødne oplysninger.

Når oprettelsen er gennemført har eleverne adgang til Minlæring, og du kan som undervisere under holdet se navnene på de elever, der har tilmeldt sig holdet 🎉