Elever har problemer med at logge ind (nulstil login)

Skrevet af Minlæring
Opdateret 1 år siden

Hvis en elev på dit hold ikke kan logge på, kan du som lærer give eleven et nyt login. Det kan også bruges, hvis en elev fx har glemt sit UNI-Login, da du hermed opretter et nyt login til eleven.

Sådan gør du:

1. Klik på Hold i menuen for oven og klik på det hold, som eleven er tilknyttet.

2. Ud for den relevant elev klikker du på hængelåsen (nulstil login).
Hvis eleven ikke har en email tilknyttet, skal du indtaste en mail og efterfølgende trykke på nulstil, hvorefter du får en kode, som eleven kan logge ind med sammen med den angivne email. Du nulstiller derfor ikke elevens UNI-Login men tilføjer blot et mail-login til elevens profil.