Microsoft Word

Sådan opsættes Word korrekt

Marcus Hemmingsen
Sådan opsættes Word korrekt

Når du skal rette afleveringer i Word med Fejlretter, kan det være en god idé at sikre sig, at Word er indstillet korrekt, så kommentarer, rettelser foretaget med registrer ændringer mv. vises korrekt.

OBS. Hvis du ønsker at fjerne visningen af Moderne kommentarer, skal du i stedet følge denne guide.

Mac - Word 2016

Hvis du bruger Mac, skal du i Word gå ind under fanen "Gennemse" og her sikre dig, at du har sat Word til "Endeligt dokument med ændringer" og "Vis kun kommentarer og formatering i bobler", som vist nedenfor.

PC - Word 2016

På din PC i Word 2016 skal du åbne din skriftlige aflevering i Word og her sikrer dig, at du under fanen "Gennemse" har valgt "Alle markeringer", og at du har valgt "Vis kun kommentarer og formatering i bobler" som vist herunder:

PC - Word 2007

Åbn din skriftlige aflevering i Word og klik dig ind på fanen "Gennemse".

Du skal nu sikre dig, at du har valgt "Endelig dokument med ændringer", og at du under knappen "Bobler" har valgt "Vis kun kommentarer og formatering i bobler" som vist på billedet nedenfor.