Microsoft Word

Problemer med at indlæse Fejlretter

Post by
Marcus Hemmingsen
Problemer med at indlæse Fejlretter

Hvis du ikke kan indlæse/åbne Fejlretter, gennemføre opdateringer eller lignende, så er dette løsningen:

1. Fjern Fejlretter/Editool

Du skal starte med at fjerne Fejlretter. Det gør du ved at klikke på menupunktet Indsæt og vælge Tilføjelsesprogrammer og herefter vælge Mine tilføjelsesprogrammer. Her højereklikker du (eller trykker på de tre prikker) på Fejlretter eller Editool og vælger Fjern.

2. Log ud og ind igen i Word

Herefter skal du logge ud og logge ind i Word igen. Gør følgende:

Word på PC

Åbn et tomt Word-dokument og vælg fanen "Filer" i øverste venstre hjørne:

Vælg nu fanen "Konto", hvorefter du kan logge ud. Når du har logget ud, skal du med det samme logge ind igen.

Word på Mac

Åbn et tomt Word-dokument og vælg menupunktet "Filer", hvorefter du vælger "Ny fra skabelon":

Et nyt vindue åbnes nu, og du skal klikke på dit navn og vælge "Log ud" som vist herunder:

3. Tilføj Fejlretter igen

Tilføl nu Fejlretter eller Editool igen, og så burde det hele virke. Følg evt. denne guide: https://support.minlaering.dk/blog/sadan-tilfojer-du-fejlretter-til-word