Resultater

Kan man nulstille elevers svar?

Marcus Hemmingsen
Kan man nulstille elevers svar?

Der findes flere muligheder for at nulstille elevers besvarelser til øvelser.

Dels kan eleverne selv nulstille deres egne besvarelser ved at klikke på "Start forfra" ved at klikke på ikonets øvelse.

Bemærk dog, at eleverne skal have gennemført hele øvelsen (besvaret alle spørgsmål), før de kan starte øvelsen forfra.

Dels kan du som lærer nulstille alle relevante øvelser til et emne, hvis du opretter øvelserne som en lektie

Når du opretter en lektie, vil du, når du til sidst i oprettelsen trykker på Opret lektie, få en besked om, at X elever allerede har arbejdet med X antal øvelser, og så kan du enten vælge at lade dem beholde deres arbejde eller nulstille alle besvarelserne.