Lektier

Hvordan ser elever deres lektier?

Marcus Hemmingsen
Hvordan ser elever deres lektier?

Elevers aktuelle lektier vil være vist på forsiden på Minlæring, og man kan tilgå alle lektier under menupunktet Lektier.

Når eleven klikker på en lektie, vil eleven få et overblik over lektiens indhold, og eleven kan her starte sit arbejde med den konkrete lektie.

På selve lektien vil de forskellige dele blive markeret som gennemført, så eleven altid har et overblik over, hvad eleven mangler at besvare, ligesom at lektien samlet set får et flueben, når eleven har gennemført alt i lektien.

Se evt. videoen nedenfor, hvor vi viser, hvordan det fungerer.