Administration af hold

Ændring af betegnelser og symboler i materialer

Marcus Hemmingsen
Ændring af betegnelser og symboler i materialer

Som underviser styrer du, hvordan dine og dine elevers materialer præsenteres mht. danske og latinske betegnelser samt symboler ift. sætningsanalysen.

1. Klik på Bøger og vælg et læremiddel i det fag, som du ønsker at ændre betegnelserne for.

2. Klik herefter på Betegnelser og tilpas dine og dine elevers materialer. Når dine indstillinger er valgt, klikker du på Gem i bunden. Herefter vil alle materialer i det valgte fag været tilpasset ift. betegnelser og symboler.