Microsoft Word

Ændre rækkefølge/sortering af retteknapper

Marcus Hemmingsen
Ændre rækkefølge/sortering af retteknapper

Når du opretter nye retteknapper i Fejlretter, vil de placere sig i bunden af din liste. Du kan herefter vælge af flytte knapperne eller sortere din liste automatisk.

Manuel flytning af knapper

Hvis du gerne vil have ændret rækkefølgen på dine knapper skal du blot åbne Indstillinger (tandhjulet) og herefter ændre rækkefølgen af knapperne ved at bruge "drag and drop" - dvs. hold venstre museklik nede, og flyt så knappen til den ønskede placering, hvorefter du slipper dit museklik.

Automatisk sortering efter farve eller alfabetisk

Du kan dog også vælge at sortere knapperne automatisk efter farve eller alfabetisk. Klik blot på ikonerne over listen med retteknapperne som vist på billedet herunder.