Hvordan tilføjer jeg nye materialer til mit hold?

Opdateret 3 måneder siden

Som underviser styrer du, hvilke materialer dine hold, elever har adgang til på Minlæring. Ønsker du efter oprettelsen af holdet at ændre på de materialer, holdet har adgang til, kan du gøre det under Administration.

Sådan gør du:

1. Klik på Administration og klik på det hold, du ønsker at ændre materialerne for.

2.
Vælg fanen Bøger og tilføj/fjern de ønskede materialer. Klik herefter på Gem i bunden af siden. Ændringen af materialerne slår igennem øjeblikkeligt.