Hvordan tilføjer jeg nye elever til eksisterende hold?

Denne guide beskriver, hvordan du tilføjer nye elever til dine allerede oprettede hold.
Skrevet af Minlæring
Opdateret 1 måned siden

Du kan tilføje nye elever til dine eksisterende hold enten via holdkode eller via UNI-Login.

Sådan gør du:

1. Klik på Administration og vælg holdet, hvor der skal tilføjes elever.

2.
Under fanen "Tilføj elever" kan du enten tilføje elever med Holdkode eller med UNI-Login:

Med UNI-Login

Hvis du vælger "UNI-Login", kan du nu søge eleverne frem på skolen og tilføje de manglende elever enkeltvis. Derefter har eleverne med det samme adgang til Minlæring med deres UNI-Login.

Med holdkode

Hvis du vælger "Holdkode", får du en holdkode/tilmeldingslink, som du skal dele med dine elever. Når eleverne besøger linket, kan de tilmelde sig med deres UNI-Login eller selv lave et login (hvis ikke de har et UNI-Login).

Sådan gør dine elever (hvis du har valgt holdkode):

1. Eleverne skal klikke på oprettelseslinket.

2. Holdkoden er automatisk udfyldt, og eleverne skal blot klikke sig videre og oprette sig selv via uni-login eller via email ved at indtaste de fornødne oplysninger.

Når oprettelsen er gennemført har eleverne adgang til Minlæring, og du kan under holdet se, når eleverne har tilmeldt sig.

OBS! Du kan altid afprøve elevoprettelsen på egen hånd ved at kopiere linket over i en ny browser. På den måde kan du også oprette en dummy-elevprofil til dig selv på holdene. I det tilfælde skal du blot anvende en anden email end den, som er tilknyttet din lærerprofil.