Tilføjning af nye elever til eksisterende hold

Opdateret 1 år siden

Du kan tilføje nye elever til dine eksisterende hold enten via holdkode eller via UNI-Login.

1. Klik på Hold i menuen for oven og klik på det relevante hold.

2. Klik på fanen Tilføj elever, hvor du kan vælge at tilføje dine elever ved at Sammensætte fra UNI-Login eller ved at tildele dem Holdkoden

Sammensæt fra UNI-Login

Hvis du vælger metoden Sammensæt fra UNI-Login, kan du nu søge efter elevernes navne og vælge dem enkeltvis. Når alle eleverne er valgt, klikker du på Tilføj elever i bunden. Herefter er eleverne tilknyttet holdet, og de kan logge logge på www.minlaering.dk med deres UNI-Login 🎉

Holdkode

Hvis du vælger metoden Holdkode, får du en holdkode/tilmeldingslink, som du skal dele med dine elever. Når eleverne klikker på linket, kan de tilmelde sig med deres UNI-Login eller selv lave et login (hvis ikke de har et UNI-Login) 🎉

Sådan gør dine elever (hvis du har valgt holdkode):

1. Eleverne skal klikke på oprettelseslinket.

2. Holdkoden er automatisk udfyldt, og eleverne skal blot klikke sig videre og oprette sig selv via uni-login eller via email ved at indtaste de fornødne oplysninger.

Når oprettelsen er gennemført har eleverne adgang til Minlæring, og du kan under holdet se, når eleverne har tilmeldt sig.

OBS! Du kan altid afprøve elevoprettelsen på egen hånd ved at kopiere linket over i en ny browser. På den måde kan du også oprette en dummy-elevprofil til dig selv på holdene. I det tilfælde skal du blot anvende en anden email end den, som er tilknyttet din lærerprofil.