Kan vi hjælpe med noget?

Hvordan sletter jeg et hold?

Skrevet af Minlæring
Opdateret 3 måneder siden

Det er ganske nemt, og helt problemfrit at slette hold, og når man sletter et hold, afkobler man blot holdet på sin profil. Derfor bør man som underviser altid slette alle de hold, man ikke længere er tilknyttet, også selvom at holdene stadig er aktive på skolen, men hos en anden underviser.

Sådan gør du: 

1. Klik på Administration og klik på holdet, du ønsker at slette. 


2. Vælg fanen Rediger og klik på Slet holdet i bunden af siden. 

Herefter er holdet "slettet" på din profil på Minlæring.

OBS! Når man sletter et hold på Minlæring mistes ingen data, resultater eller information om eleverne, man afkobler blot denne information fra ens egen profil.

Fik du svar på det du søgte?