Hvordan opretter jeg hold via holdkode?

Denne guide beskriver, hvordan du opretter hold via holdkode.
Skrevet af Minlæring
Opdateret 2 måneder siden

Ved oprettelse af hold via holdkode, kan eleverne på egen hånd tilmelde sig holdet enten via deres UNI-login eller email.

Sådan gør du:

1. Klik på Administration og klik på Opret nyt hold

2.
Følg nu oprettelsesguiden, hvor du skal udfylde information om holdet, tilvælge materialerne samt indstille betegnelser og symboler.

3.
Klik nu på metoden for holdkode.

4.
Holdet er nu oprettet, og du får nu adgang til et link, som du skal dele med eleverne på holdet (eleverne skal kun bruge linket til at oprette sig).

Sådan gør dine elever:

1. Eleverne skal klikke på oprettelseslinket.

2. Holdkoden er automatisk udfyldt, og eleverne skal blot klikke sig videre og oprette sig selv via uni-login eller via email ved at indtaste de fornødne oplysninger.

Når oprettelsen er gennemført har eleverne adgang til Minlæring, og du kan som undervisere under Administration løbende se navnene på de elever, der har tilmeldt sig holdet. (DIREKTE ADGANG).

OBS! Du kan altid afprøve elevoprettelsen på egen hånd ved at kopiere linket over i en ny browser. På den måde kan du også oprette en dummy-elevprofil til dig selv på holdene. I det tilfælde skal du blot anvende en anden email end den, som er tilknyttet din lærerprofil.