Hvordan nulstiller jeg en elevs login?

Opdateret 2 måneder siden

Hvis en elev på dit hold ikke kan logge på, kan du som lærer give eleven et nyt login. Det kan også bruges, hvis en elev fx har glemt sit UNI-Login, da du så blot kan oprette et nyt login til eleven.

Klik på dit navn i højre hjørne og vælg "Administration af hold". Klik dig ind på holdet og klik på "hængelåsen" ud for elevens navn. Her kan du nulstille elevens login:

Hvis ikke eleven i forvejen har indtastet en mailadresse, skal du give eleven en mail. Det kan enten være en rigtig mail eller en mail, du eller eleven finder på. Vi kontakter aldrig eleverne, så det er ikke nødvendigt, at mailen er korrekt.

Derefter får du en kode, som eleven skal bruge sammen med den indtastede mail for at logge på.

Når eleven er på, kan eleven efterfølgende ændre sin kode.