Kan vi hjælpe med noget?

Hvordan flytter jeg et hold til en kollega?

Skrevet af Minlæring
Opdateret 3 måneder siden

I det tilfælde man ønsker at flytte et hold til en kollega, skal man faktisk slette holdet, mens den nye underviser skal oprette holdet som anvist i guiden om oprettelse af hold.

Du finder her vores guide til, hvordan du sletter hold på Minlæring.

OBS! Når man sletter et hold på Minlæring mistes ingen data, resultater eller information om eleverne, man afkobler blot denne information fra ens egen profil. Når holdet oprettes hos en ny lærer, aktiveres denne information om eleverne, og på den måde er holdet nu "flyttet".

Fik du svar på det du søgte?