Hvordan ændrer jeg betegnelserne i materialerne?

Opdateret 3 måneder siden

Som underviser styrer du, hvordan dine og dine elevernes materialer præsenteres ift. danske og latinske begtegnelser samt symboler og bogstaver ift. sætningsanalysen. Disse indstillinger gør sig gældende for alt indholdet på Minlæring; læremidler, tekster, øvelser, videoer mv.

OBS! Vær opmærksom på, at du skal indstille betegnelserne og symbolerne indviduelt for hvert læremiddel!

Sådan gør du:

1. Klik på Bøger og vælg det læremiddel, du ønsker at ændre betegnelserne for.

2.
I bunden af kapiteloversigten skal du klikke på Betegnelser, hvor du kan tilpasse dine og eleverens visninger af betegnelser og symboler - ændringerne slår igennem øjeblikkeligt.

TIP! I tilfældet af, at du overordnet set ønsker at gøre brug af de latinske betegnelser, men ønsker at anvende de danske betegnelser ved enkelte områder fx køn, gradbøjning mv., så kan man indstille betegnelserne mere specifikt for de enkelte hold ved at klikke på tandhjulet.